2012. január 7., szombat

Super Slim SuperSlim fogyasztó kapszula 3 doboz - Jelenlegi ára: 7 500 Ft

Tíz vevőm összesen 5000 forint értékű kedvezményt és még kívánatosabb alakot kap Bálint napra! Az akció péntektől vasárnap éjfélig tart. Legközelebb szerdán, január 11-én postázok, január 14-ig odaér még akkor is, ha 1. 5 mm hó bénítja meg a vasutat ; )
Egy hónap alatt csinosabb, magabiztosabb lehetsz ráadásul ott van még az szexi cucc is amit a pasidnak akarsz megmutatni Bálint nap alkalmából... ha jobban belegondolsz tulajdonképpen nem is magad miatt olvasod amit írtam... a szexi barátnő is az Ő ajándéka lenne... milyen szerencsések is vagyunk mi pasik!
Étrendkiegészítő kapszula a karácsonyi menü okozta frusztráció ellen.
Segítségével az ókori keleti bölcsességeket felhasználva éhezés nélkül tudod ledobni a fölösleges kilókat majd megtartani a kívánt alakot. Tartalmának köszönhetően segíti az anyagcserét, ezáltal éri el a kívánt hatást. Nem modern csodaszer, hanem sokezer éves népi bölcsesség, tapasztalat.
Egy kapszulát kell bevenni reggel, bőséges folyadékkal (például teával) majd ezt megismételni a következő 89 napon : D Három hónap után egy hónap szünet majd ezt követően kétnaponta egy kapszula segít megtartani az elért súlyt.
Mellékhatása nincs de nem árt kikérni az orvosod tanácsát, főleg ha gyermek, terhes nő, szív- és érrendszeri betegségben szenvedő, krónikus cukorbeteg esetleg vesebeteg vagy!
A negyedik képen az eredeti használati utasítás látható, teljes méretben tökéletesen olvasható.


Jelenlegi ára: 7 500 Ft

Az aukció vége: 2012-01-09 00:00
. Super Slim SuperSlim fogyasztó kapszula 3 doboz - Jelenlegi ára: 7 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése